Kijk nu online naar ‘Het zaad en de 11 eitjes’

Tijden lang hebben wij onze volgers via de blog meegenomen bij al onze belevenissen en daar gaan wij voorlopig nog mee door. Sterker nog wenspapa.nl begint uit te groeien tot een platform voor iedereen met een kinderwens. De film ‘Het zaad en de 11 eitjes’ laat 1,5 jaar van ons traject zien en is een aanrader voor iedereen! Heb je de docu om weke reden dan ook moeten missen of wil je nog een keer kijken? De film is vanaf nu volledig te zien op onze website. Ga naar: wenspapa.nl/zaad-en-11-eitjes.

De documentaire ‘Het zaad en de 11 eitjes’ werd vanavond uitgezonden als 2DOC op NPO2. De docu geeft een uitgebreid kijkje in ons leven en dat zorgt ervoor dat het een intiem verhaal is geworden over onze kinderwens. Met de docu hopen wij het onderwerp draagster-/ draagmoederschap op de kaart te zetten zodat er verandering kan komen in de huidige regelgeving. ‘Het zaad en de 11 eitjes’ is een serieus verhaal maar er zijn naast de moeilijke momenten ook heel veel momenten waarbij hard gelachen kan worden. In aanloop naar de vertoning op TV hebben verschillende media over ons verhaal en de docu geschreven. Hier een aantal linkjes naar artikelen:

Naast bovengenoemde interviews werd ‘Het zaad en de 11 eitjes’ in verschillende dagbladen, kranten en artikelen op internet genoemd. Er werd niet alleen over de docu geschreven, wij waren ook op TV en wel bij Koffietijd op RTL 4. Benieuwd naar het item? Het is hier te bekijken: koffietijd.nl/het-zaad-en-de-11-eitjes

Kortom ‘Het zaad en de 11 eitjes’ heeft behoorloijk de aandacht getrokken en laten wij hopen dat het hier niet stopt. Laat de film een middel zijn om het doel te bereiken, namelijk draagster- en draagmoederschap mogelijk maken in Nederland! Deel de film met je vrienden, familie, kennissen, huisdier, buurman en/of geniet zelf nog een keer: wenspapa.nl/zaad-en-11-eitjes.