Contact ons via info@wenspapa.nl of bezoek de socials!

Kijk nu online naar ‘Het zaad en de 11 eitjes’

Tijden lang hebben wij onze volgers via de blog meegenomen bij al onze belevenissen en daar gaan wij voorlopig nog mee door. Sterker nog wenspapa.nl begint uit te groeien tot een platform voor iedereen met een kinderwens. De film ‘Het zaad en de 11 eitjes’ laat 1,5 jaar van ons traject zien en is een aanrader voor iedereen! Heb je de docu om weke reden dan ook moeten missen of wil je nog een keer kijken? De film is vanaf nu volledig te zien op onze website. Ga naar: wenspapa.nl/zaad-en-11-eitjes.

De documentaire ‘Het zaad en de 11 eitjes’ werd vanavond uitgezonden als 2DOC op NPO2. De docu geeft een uitgebreid kijkje in ons leven en dat zorgt ervoor dat het een intiem verhaal is geworden over onze kinderwens. Met de docu hopen wij het onderwerp draagster-/ draagmoederschap op de kaart te zetten zodat er verandering kan komen in de huidige regelgeving. ‘Het zaad en de 11 eitjes’ is een serieus verhaal maar er zijn naast de moeilijke momenten ook heel veel momenten waarbij hard gelachen kan worden. In aanloop naar de vertoning op TV hebben verschillende media over ons verhaal en de docu geschreven. Hier een aantal linkjes naar artikelen:

Naast bovengenoemde interviews werd ‘Het zaad en de 11 eitjes’ in verschillende dagbladen, kranten en artikelen op internet genoemd. Er werd niet alleen over de docu geschreven, wij waren ook op TV en wel bij Koffietijd op RTL 4. Benieuwd naar het item? Het is hier te bekijken: koffietijd.nl/het-zaad-en-de-11-eitjes

Kortom ‘Het zaad en de 11 eitjes’ heeft behoorloijk de aandacht getrokken en laten wij hopen dat het hier niet stopt. Laat de film een middel zijn om het doel te bereiken, namelijk draagster- en draagmoederschap mogelijk maken in Nederland! Deel de film met je vrienden, familie, kennissen, huisdier, buurman en/of geniet zelf nog een keer: wenspapa.nl/zaad-en-11-eitjes.

 

Have any Question or Comment?

8 comments on “Kijk nu online naar ‘Het zaad en de 11 eitjes’

Merel

Hallo Dennis en Lody, Wat zijn jullie een ontzettend leuk en lief stel! Ik gun elk kind, zo’n warm nest. Hebben jullie ook een petitie om te tekenen, zodat de Nederlandse wet zou kunnen worden veranderd? Liefs Merel

Reply
Dominique

Hallo lieve toekomstige papa’s!! Ik heb jullie docu gezien!! Super mooi om dan ook nu te lezen dat jullie zwanger zijn!! Ik ben zelf net 5 maandjes mama samen met mijn vrouw… toen ik ook jullie docu zag dacht ik meteen al van… ik draag jullie kindje wel met mijn eigen eitjes hahaha.. iets wat natuurlijk zonder enig nadenken in mijn hoofd opkwam.. ook dat zullen de hormonen zijn… maar ik gun jullie absoluut ook een wondertje!! Ik weet zeker dat jullie hele lieve leuke goede papa’s zullen worden!! En ik vind het prachtig pm te zien dat jullie je zo inzettend voor jullie medemens die ook een kinderwens hebben!!… heel veel geluk aan jullie gewenst!!

Reply
Marita

Hallo Dennis en Lody, allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie aanstaand vaderschap! Wat onwijs fijn voor jullie dat het zwanger worden toch gelukt is. Ik heb zojuist jullie documentaire gekeken die ik erg boeiend vond. Schrikbarend om te zien hoe lastig het is om dit voor elkaar te krijgen als man-man koppel en dat het zelfs in Nederland niet mogelijk is. Mijn vrouw en ik hebben zojuist een traject doorlopen ( als vrouw-vrouw koppel), en na tig pogingen en veel tegenslag zijn wij inmiddels de trotse moeders van een prachtige gezonde zoon van 9 weken. Mooi dat ook jullie de hoop niet op hebben gegeven! Respect voor jullie doorzettingsvermogen. Ik wens jullie veel geluk met het aanstaand vaderschap! Groetjes Marita

Reply
Wendy de Vreugd

Wat een mooie docu en wat goed dat jullie hier aandacht aan besteden! Heel veel mensen weten dit niet. Geloof dat ik net op ad.nl lees dat het vumc ermee aan de slag gaat. Zou heel mooi zijn! Ben zelf alleenstaande mama van twee prachtige jongens en de stap naar de spermabank was genoeg: 5 pogingen, 2 kindjes. Dat zou voor homostellen ook mogelijk moeten zijn. Lees dat jullie nu ‘zwanger’ zijn. Fantastisch! Via het buitenland een eicel gekregen???
Wens jullie heel veel geluk met jullie kindje! Hopelijk kunnen we straks zeggen dat jullie voor de verandering hebben gezorgd!
Wendy (&Jesse & Robin) xx

Reply
Eva

Met veel emotie net jullie documentaire gezien en ook de nodige tranen gelaten aan het eind. Wat is dit jullie gegund en wat een lieve mensen hebben jullie om je heen. Ik wens jullie ontzettend veel geluk <3

Reply
Sabine

Hoi Dennis en Lody. Gefeliciteerd met de zwangerschap! Gelukkig had deze docu, net als in de Disneyfilms, een happy end. Was oprecht verdrietig toen ik zag dat het de eerste keer niet was gelukt. Ik herken jullie gevoel want ook ik heb om zwanger te kunnen raken gebruik moeten maken van een donor. Ik hoop zo zeer dat de mogelijkheid om hier in Nederland het traject in te kunnen wat jullie zijn ingegaan voor iedereen die een wens heeft om vader of moeder te worden mogelijk wordt. Ik ben nu zielsgelukkig met het kleine hummeltje die naast me ligt en dit gun ik iedereen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde voor de toekomst!

Liefs Sabine

Reply
eef

Het is jullie gegund. Geniet van het vaderschappen beide. Liefs Eef

Reply
Judith

Wat fijn dat het gelukt is mannen! Veel geluk

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.