Contact ons via info@wenspapa.nl of bezoek de socials!

Skye 2 jaar


Het afgelopen jaar hebben wij geen nieuwe berichten geplaatst op de blog, maar vandaag is een speciale dag. Vandaag, 23 augustus 2019, is Skye alweer 2 jaar geworden!

Het afgelopen jaar is Skye enorm gegroeid. Je bent erbij maar eigenlijk heb je het niet eens in de gaten tot je foto’s terug kijkt. Ze loopt, rent en springt volop en laat steeds meer gesproken taal hoor. Thuis communiceren wij veel d.m.v. gebarentaal, maar zetten steeds meer in op gesproken taal.
Skye is echt een vrolijk kind en weet goed wat ze wil, we zijn duidelijk in de volgende fase. Ofwel ik ben 2 en zeg nee. Zo’n eigen wil is niet altijd even makkelijk voor de papa’s, maar dat is vast herkenbaar voor velen met een peuter in huis.

Gisteren heeft Skye haar verjaardag gevierd bij de opvang. Ze mocht op de stoel gaan staan, trakteren en een cadeautje uitzoeken, ze vond het allemaal maar vreemd. Vanmorgen hebben wij met elkaar een feestje gevierd met slingers, ballonnen en Skye haar grote favoriet croissantjes. Daarna hebben wij, net als bij haar geboorte en eerste verjaardag, Beaver Tails gebakken. Het is een typisch Canadese verjaardagtraktatie en deze keer heeft Skye natuurlijk meegeholpen om alle ingrediënten in de kom te gooien. Zondag vieren wij nog een feestje met familie en dan zit het feestweekend er weer op.

Ondanks dat wij niet meer bloggen zetten wij ons nog volop in voor andere papa’s met een kinderwens. In het afgelopen jaar heb je ons bijvoorbeeld kunnen zien en horen in het NOS Journaal, RTL Nieuws, Radio 1, Linda.nl, Notaris.nl en diverse interviews in andere media. Daarnaast ontvangen wij met regelmaat berichtjes van wenspapa’s via Facebook, Twitter, mail of wat dan ook en proberen te helpen waar het kan. Soms een kort gesprek via WhatsApp, maar spreken ook wel eens af om informatie te delen. Kortom wij zitten niet stil en je kan ons vragen blijven stellen.

Have any Question or Comment?

One comment on “Skye 2 jaar

Marjolein

Wat een heerlijk kind, jullie kunnen met recht trots zijn. Ik hoop dat jullie nog heel veel verjaardagen met elkaar mogen gaan vieren en wens jullie alle geluk van de wereld toe. Skye boft met zulke lieve papa’s.
Ik moest lachen om de opmerking ik ben 2 en ik zeg nee. Herken deze nog goed van toen mijn kinderen klein waren. En zo glijd je van de ene naar de andere fase, hartstikke leuk en inderdaad ook soms wat minder. Geniet lekker van elkaar samen met jullie meisje. Ik ga eens op zoek naar beaver tails, heb er nog nooit van gehoord

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.