Begeleiding & Coaching

Wij weten als ervaringsdeskundige hoe het is om een kinderwens te hebben. Heb je net als ons de wens om een kindje te krijgen dan ga je waarschijnlijk een lange weg tegemoet. Er zijn verschillende opties die je kunt onderzoeken, denk aan adoptie, co-ouderschap, draagmoederschap en pleegzorg. Misschien heb je de keus al gemaakt, het kan ook zijn dat je alle opties nog aan het onderzoeken bent. Voor welk traject je ook kiest je staat er niet alleen voor, wij zijn er voor iedereen met een kinderwens..

Als stel hebben wij de verschillende wegen onderzocht en zijn zelf uiteindelijk gegaan voor draagmoederschap. Door deze ervaringen weten wij waar je rekening mee moet houden, kunnen jou adviseren en behoeden voor tegenslagen. Dennis is afgestudeerd als sociaal pedagogische hulpverlener en heeft daarnaast verschillende trainingen gevolg m.b.t. coaching en gespreksvaardigheden. De combinatie van ervaringsdeskundige en de juiste opleiding maken ons de aangewezen coaches om jou te helpen en/of begeleiden bij jou kinderwens.

Wij kunnen jou begeleiden bij elke fase in het traject. Of het nu gaat om één vraag, een gesprek of de begeleiding van een volledig traject wij gaan je helpen. Door onze eigen ervaringen hebben wij contacten gelegd in binnen- en  buitenland. Omdat wij beschikken over vele contacten kunnen we jou in contact brengen met de juiste mensen. Het kan ook zijn dat je contacten via ons wilt laten lopen zodat je zelf tijd over houdt voor andere zaken. Naast begeleiding en coaching kunnen wij dus ook als casemanager fungeren voor jou traject.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden of wil je ons een vraag stellen? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar lody@wenspapa.nl.

Trotse papa’s Lody en Dennis met dochter Skye.

    Contactformulier: