Media

Sinds 2014 zijn wij aan het bloggen op wenspapa.nl en al snel werd de blog door mensen gevonden. Het aantal volgers is snel toegenomen en ook de media heeft de weg naar ons gevonden. De wetgeving in Nederland met betrekking tot draagmoederschap en meervoudig ouderschap loopt behoorlijk achter. De wetten zijn oud en veel onderwerpen zijn helemaal niet in de wet opgenomen. De huidige wet- en regelgeving zorgt voor veel problemen en ongewenste situaties bij draagmoederschap. Daarom hebben wij ervoor gekozen ons verhaal te delen op deze website en in de media.

In de afgelopen jaren hebben wij meegewerkt aan radio- en tv-opnames, maar ook aan diverse interviews voor online en offline platformen. Mede door deze media inzet zijn er Kamervragen gesteld en is er een documentaire gemaakt over onze kinderwens. De documentaire ‘Het zaad en de 11 eitjes‘ laat zien hoe moeilijk het voor een homostel is om in Nederland papa te worden.

Ben je benieuwd naar radio- en/of tv-fragmenten, klik dan door naar de betreffende pagina’s (artikelen, radiotvvlog). Op deze pagina’s proberen wij zoveel mogelijk online en offline items te verzamelen. Heb je een media verzoek? Neem dan contact met ons op.