Contact ons via info@wenspapa.nl of bezoek de socials!

Skye 1 jaar!

23 augustus 2017 zei een van de verpleegkundige tegen ons: “Als Skye 1 jaar wordt denk je aan mij terug, ik vertel je alvast dat het jaar voorbij zal vliegen”. Skye was op dat moment een paar uur oud en konden ons er niets bij voorstellen. Vandaag is Skye 1 jaar geworden en inderdaad ze had meer dan gelijk! Wat is het jaar snel gegaan! Nog even terug naar een jaar geleden:

Natuurlijk kan een blog op Skye haar verjaardag niet ontbreken, al is het wel lang geleden dat wij een blog hebben gepost. Ondanks dat wij niet zoveel meer bloggen zetten wij ons nog volop in voor andere papa’s met een kinderwens. Met regelmaat ontvangen wij berichtjes van wenspapa’s via Facebook, Twitter, mail of wat dan ook en proberen te helpen waar het kan. Soms een kort gesprek via WhatsApp, maar spreken ook wel eens met mensen af om informatie te delen. Kortom blijf ons contacten als je vragen hebt!

Skye ontwikkelt zich prima, ze doet alles op haar eigen tempo. Kruipen doet ze pas sinds 3 weken, dat is best laat, maar het lijkt erop dat ze het kruipen snel vervangt door lopen. Ze trekt zichzelf overal aan op en probeert dan stapjes te zetten. Inmiddels is definitief vastgesteld dat Skye slechthorend is, ze mist 60 tot 65 dB aan beide oren. Ze heeft mooie roze gehoortoestellen en in combinatie met logopedie zal ze zo goed als zeker leren praten. Om de momenten zonder gehoortoestellen op te kunnen vangen leren wij gebarentaal. Een cursus van 2,5 jaar, maar dan kunnen wij altijd en overal met Skye communiceren.

Vanmorgen heeft Skye haar verjaardag gevierd bij de opvang en zondag vieren wij een feestje met familie en vrienden. Voor ons is het een speciale en bijzondere dag, maar Skye begrijpt er nog niets van. De ballonnen en inpakpapier zijn interessant, maar zingende mensen, trakteren en cadeautjes krijgen vindt ze best gek. Op naar komende zondag, dan staat ze weer in het middelpunt en komt er ook nog eens een taart met veel slagroom en aardbeien.

Have any Question or Comment?

8 comments on “Skye 1 jaar!

Petra

Gefeliciteerd alweer 1 jaar
En fijn dat ze 2 leuke papa,s heb en in liefde kan opgroeien

Reply
Corrie

Van harte met jullie kanjer geniet er van

En is ze al in Disney geweest

Reply
Jaap en Corry de Vries

Gefeliciteerd met jullie mooie meisje, een hele mooi verjaardag

Reply
Oma Dolly

Gefeliciteerd lieve SKYE mijn achterkleindochter. Wat ben ik super trots op jou. Het is zo snel gegaan het eerste jaar . Dikke knuffel van Oma Dolly ❤️❤️❤️❤️❤️

Reply
ankie

van hart gefeliciteerd
met haar eerst verjaardag

Reply
Danique

Hoi Dennis en Lody,

Van harte proficiat met de allereerste verjaardag van Skye! Ik heb zojuist jullie documentaire gezien: ‘Het zaad en de 11 eitjes’ en was natuurlijk benieuwd of het inmiddels gelukt is. Super mooi om te zien hoe jullie jullie grootste droom en kinderwens waar hebben kunnen waarmaken. Ik heb een enorme interesse voor het draagmoederschap en heb mijn masterscriptie geschreven over het draagmoederschap in Nederland. Hierbij komen voornamelijk de juridische aspecten aan de orde. Zeer waarschijnlijk begeven jullie jullie op dit moment, althans één van jullie, zich nog in het adoptieproces. Ik heb de concept wettekst van de Staatscommissie ‘Kind en ouders in de 21ste eeuw’ bekeken en hoop voornamelijk voor de baby dat er in Nederland in de nabije toekomst specifieke wetgeving komt op het gebied van draagmoederschap. De adoptiewetgeving is niet meer van deze tijd en een homoseksueel paar staat 2-0 achter vanwege de biologische verschillen tussen man en vrouw. De liefde spat er vanaf tussen jullie en jullie kindje. Echt heel mooi om te zien. Zo’n ouders gun je elk kind. Ik wens jullie met z’n drieën heel veel liefdevolle en gezonde jaren toe en natuurlijk veel succes tijdens de juridische procedures. Zo te zien is Skye is zeer warme handen, super! Heel veel succes met alles.

Groetjes Danique

Reply
Margot

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Skye en dat er maar verdeel meer mooie dagen gaan volgen voor jullie alle drie

Reply
Ineke van lieshout

gefeliciteerd met jullie prachtige prinsesje hele fijne dag zondag met veel en kadootjes ,verder gefeliciteerd voor de oma’s en opa’s en verdere familie , dikke knuff

Ineke van Lieshout

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.