Doneer uw spullen voor de verkoopactie

Na onze reis naar Toronto en de eerste verkoopactie is het tijd om weer van ons te laten horen. In de afgelopen weken was er niet veel te melden over onze kinderwens, dus dan plaatsen wij ook geen blog. In Canada speelt nu van alles, maar hier zijn wij minden bij betrokken. De eiceldonor wordt uitgebreid getest en Egg Helpers en Create bereiden van alles voor. Afgelopen week hebben wij contact gehad met de advocaat die ons in Canada gaat begeleiden en hebben de eerste juridische stukken ontvangen. Veel leeswerk wat soms lastig is aangezien alles in het Engels is.

Vandaag hebben wij de crowdfunding bijgewerkt en komen tot de conclusie dat wij het totaalbedrag bijna bij elkaar hebben. De teller staat momenteel op 39.007 euro en dat betekend dat wij nog 993 euro van het eindbedrag verwijderd zijn! Wij hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan na onze oproep in mei 2015.

 

024

 

Tijdens de eerste verkoopactie bij de Neuzelbeurs hebben wij 1000,50 euro opgehaald en dat was de reden dat wij nog een keer gaan. Als het ons lukt om dit bedrag te evenaren bereiken wij de magische grens van 40.000 euro en dus ons einddoel! Van de vorige keer hebben wij nog spullen over, maar zijn ook nog opzoek naar nieuwe spullen. Heeft u goed uitziende kleding, speelgoed, spelletjes, boeken, dvd’s, cd’s of unieke objecten die u niet meer nodig heeft dan verkopen wij ze graag. Stuur een mailtje naar lody@wenspapa.nl of stuur een berichtje via onze Facebookpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

neuzel1617april