Heeft u nog spullen voor ons?

Enkele maanden gelden ontstond het idee om een weekend naar de rommelmarkt te gaan. Om een kraam te vullen heb je spullen nodig en daarom deden wij een oproep via onze Facebookpagina. Op onze oproep werd door verschillende mensen gereageerd en daarom besloten wij definitief een kraam te gaan reserveren bij de neuzelbeurs. De organisatie is zo vriendelijk geweest om ons een kraam te doneren en op die manier heeft de Neuzelbeurs ook bijgedragen aan onze wens. De aanmeldingen voor de spullen bleven binnen komen, zoveel zelfs dat wij een tweede kraam erbij hebben gehuurd. Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de gedoneerde spullen, echt super tof!

Afgelopen weekend hebben wij op de Neuzelbeurs geprobeerd zoveel mogelijk spullen te verkopen en daarbij geflyerd voor wenspapa.nl. Het leverde veel mooie gesprekken op en de verkoop ging ook goed. De mensen in de hal hadden door dat wij stonden te verkopen voor een goed doel, met als resultaat dat veel mensen zondagmiddag spullen aan ons aanboden om te verkopen. Mede hierdoor hebben wij besloten nog een keer terug te gaan naar de Neuzelbeurs, waarschijnlijk wordt het 16 en 17 april 2016. Om wederom twee dagen twee kramen te kunnen vullen hebben wij extra spullen nodig, daarom vragen wij aan u: Heeft u spullen waar u vanaf wilt en wij mogen verkopen? Het zal moeilijk worden om het bedrag van dit weekend te evenaren. Wij hebben maar liefst €1000,50 aan spullen verkocht, echt een mega bedrag! Het zal heel moeilijk worden om dit te evenaren maar we gaan ervoor, bijna bij ons einddoel!

Afgelopen weekend en een aantal crowdfunding donaties van de laatste maand zorgen ervoor dat de teller momenteel staat op 37.129,65 euro! Het eind bedrag komt nu echt in zicht! Afgelopen weekend zijn er een aantal mensen die ons bijzonder goed geholpen hebben met het vervoeren van alle spullen, op- en afbouwen, verkopen en promoten. Wij willen jullie hier ontzettend voor bedanken en hopen dat er ook 16 en 17 april weer vrijwilligers zijn die ons willen helpen, maar eerst gaan wij weer inzamelen! Dus heb je zelf spullen die er nog goed uitzien of ken je mensen die spullen voor ons hebben? Stuur dan een mailtje naar: lody@wenspapa.nl Tanx alvast!