Crowdfunfing en verkoop

Tijdens de eerste en tweede verkoopactie bij de Neuzelbeurs hebben wij 1000,50 en 566,40 euro opgehaald voor de crowdfunding. Als het ons lukt om deze bedragen tijdens een derde verkoop te evenaren komt de benodigde 15.000 euro weer een stuk dichterbij! Inmiddels zijn wij de 9000 euro gepasseerd en zijn dus over de helft!

Van de vorige verkoopacties hebben wij nog spullen over, maar wij zijn ook nog opzoek naar nieuwe spullen.Heeft u goed uitziende kleding, speelgoed, spelletjes, boeken, dvd’s, cd’s, beelden, keukengerei, meubels, schilderen, kunst of andere unieke objecten die u niet meer nodig heeft, dan verkopen wij ze graag. De selectie die wij aanhouden: ‘Alles wat men voor 50 cent bij winkels als Action, Wibra, Ikea, Big Bazar, enz. kan kopen, kunnen wij niet verkopen als tweedehands artikel’.Als u ons aan spullen kunt helpen stuur dan een mailtje naar lody@wenspapa.nl of stuur een berichtje via onze facebookpagina. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u geen spullen om te doneren? Wellicht kunt u ons dan toch helpen! Elke euro brengt ons een stap in de goede richting, zo maken honderd tientjes ook duizend euro. Via het donatieformulier kunt u een bijdrage leveren, het formulier vindt u door hier te klikken. Natuurlijk zijn wij ook ontzettend blij als u ons verhaal wilt delen, daarom vragen wij om onze facebookpagina of website (www.wenspapa.nl) te delen. Alvast hartelijk dank!