Wenspapa op de rommelmarkt!

Begin januari hebben wij een ontzettend mooie cheque uitgereikt gekregen waardoor wij een grote stap voorwaarts hebben gemaakt met de crowdfunding. Naast dit initiatief zijn er veel lieve mensen die maandelijks met ons meesparen of ons eenmalig een donatie doen. Elke euro brengt ons dichterbij onze grote wens en zijn oprecht blij met alle giften die wij mogen ontvangen. Het is voor ons niet te bevatten hoeveel lieve mensen er zijn en ons willen helpen met onze droom. Het is echt ongelooflijk hoe iedereen met ons meeleeft en ons helpt naar een goede afloop, waarvoor hartelijk dank!

Het is voor ons niet altijd gemakkelijk, het proces vraagt veel van ons. Elke dag zijn wij op de één of andere manier met onze wens bezig en soms zijn er momenten dat wij het even niet meer zien zitten. Gelukkig hebben wij elkaar en alle liefdevolle mensen om ons heen. De lieve reacties op onze blogs, vlogs en Facebookberichten zijn geweldig en geven ons positieve energie! Er komt ook wel eens wat binnen dat minder positief is of zelfs onder de noemer bedreigend valt, maar hier besteden wij geen aandacht aan en wordt overspoeld door alle positieve berichten.

Inmiddels lijkt het erop dat er financieel gezien niet veel meer fout kan gaan! Om te kunnen beginnen aan het traject missen wij nog een bedrag van 7.000 euro. Als het lukt om 33.000 euro bij elkaar te krijgen in bijna twee jaar tijd moet 7.000 euro in een paar maanden zeker lukken. Eerlijk is eerlijk, met alleen sparen gaat het niet lukken dus tijd voor een nieuwe actie!

Wij hebben besloten om 27 en 28 februari op de Neuzelbeurs in Rijswijk te gaan staan, om een mooi bedrag bij elkaar te genereren voor de crowdfunding. Nu hebben wij in onze kelderbox nog het één en ander staan om te verkopen, maar zijn nog hard opzoek naar spullen. Daarom vragen wij aan iedereen die dit leest, heb je spullen die wij mogen verkopen? In de komende weken proberen wij zoveel mogelijk spullen te verzamelen om op die manier het bedrag zo hoog mogelijk te krijgen. Dus hebt u spullen voor ons, of kent u iemand die mogelijk spullen voor ons heeft? Laat het ons weten en stuur een mail naar: lody@wenspapa.nl en/ of dennis@wenspapa.nl Natuurlijk mag u dit bericht ook delen op Facebook, Twitter en/ of andere social media. Alvast hartelijk dank!

Neuzelbeurs wenspapa