Het mooiste kerstcadeau ooit

Het afgelopen jaar is er ontzettend veel gebeurd. Met regelmaat hebben wij een blog online gezet met de laatste ontwikkelingen, maar voor de vaste lezer viel het op dat wij een aantal weken stil zijn geweest. Sinds de laatste blog is er ontzettend veel gebeurd, er heeft zelfs een embryo transfer plaatsgevonden bij onze draagmoeder bij Create in Toronto! Bewust is het stil geweest, zie het als zelfbescherming mocht het ook deze keer weer fout gaan.

Nu is het hoogtijd voor een nieuw bericht! Morgen is het kerst en deze kerst zullen wij nooit vergeten. Kerst 2016 staat voor ons in het teken van geluk, intense geluk! Gister hebben wij een ontzettend mooi kerstcadeau ontvangen, onze draagster is zwanger! De meeste mensen vertellen dit fantastische nieuws pas rond 12 weken zwangerschap, maar wij kunnen dit niet voor ons houden. Dankzij jullie is het ons gelukt en daar zijn wij iedereen ontzettend dankbaar voor! Het is nog ontzettend pril, maar het is gelukt!

Wij wensen iedereen een ontzettend mooi kerstfeest en al het goeds voor 2017! Wij blijven bloggen en tellen af naar de eerst volgende mijlpijl, de 12 weken echo!

Heel veel liefs,
Lody & Dennis