Wenspapa de film!

Ongeveer 1,5 jaar zijn wij door Julia von Graevenitz van Bosch Film met camera gevolgd voor een documentaire. Eerder konden wij melden dat de KRO-NCRV de documentaire gaat uitzenden en nu is het moment dat wij de titel en poster mogen onthullen! Vandaag is ook de film website online gegaan, deze vindt je door hier te klikken en natuurlijk is delen erg lief!

Lange tijd is er gewerkt met een werktitel, ‘wenspapa de film’. Momenteel worden de laatste scene’s gemonteerd en worden de voorbereidingen voor de première, voorvertoningen en tv-uitzending getroffen. Nu is het moment dat de werktitel wordt ingeruild voor de definitieve filmtitel, maar pak eerst je agenda, noteer en deel deze data:

 • 5 maart 2017 – Landelijke première
  OBA-Theater te Amsterdam
 • 10 maart 2017 – Publiekspremière
  Roze filmdagen te Amsterdam
 • 11 maart 2017 – Filmvertoning
  Meer dan gewenst (aansluitend wensvader bijeenkomst)
 • 21 maart 2017 – TV-première
  23.00 uur NPO2

Voor de première zijn een select aantal tickets gereserveerd voor onze trouwe lezers. Wil je bij de première aanwezig zijn vul dan het formulier onderaan deze pagina in en wie weet ben jij erbij! Oké, dan nu de titel van de film:


Het zaad en de 11 eitjes‘ 

De lange weg tussen hoop en teleurstelling van een homostel met kinderwens

 

 

Het zaad en de 11 eitjes:
Dennis en Lody willen graag kinderen. Ze hebben de optie om te adopteren of met een alleenstaande moeder of lesbisch stel te co-ouderen. Maar net als heterogezinnen willen zij kinderen van henzelf en geen samengesteld gezin. Dit wordt mogelijk als hun nicht aanbiedt om als draagmoeder hun kind te dragen. Haar eigen gezin is met twee kinderen compleet, maar ze wil met liefde nog een kind dragen voor haar neef. Maar niet van haar eigen eicel, want dat voelt te veel eigen. De wenspapa’s hebben nu dus nog een eicel nodig en een kliniek die de bevruchting tot stand wil brengen. Documentairemaakster Julia von Graevenitz van Bosch Film filmde anderhalf jaar lang hoe Dennis en Lody samen met de draagmoeder het onmogelijke toch mogelijk proberen te maken. ‘Het Zaad en de 11 eitjes’ is een schrijnend verslag van de lange weg tussen hoop en teleurstellingen van een homostel met een kinderwens. Alles over het verhaal van Dennis en Lody leest u op de website van ‘het zaad en de 11 eitjes’: www.hetzaad.nl.


 

Wil je op 5 maart aanwezig zijn bij de landelijke premiere van het zaad en de 11 eitjes? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben je erbij!

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.